Εταιρικό προφίλ

 

SHOW ROOM

Η εταιρία αφοι ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ εδώ και τριάντα χρόνια πρωτοπορεί στη διακόσμηση του σπιτιού όταν αυτή αφορά ότι έχει σχέση με φυσικά και τεχνητά πετρώματα. Κύριο μέλημα της εταιρίας η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με όλους τους πελάτες της, μία σχέση που προέκυψε από το εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε συνεργασίας αισθητικά, ποιοτικά και οικονομικά

Στην διάρκεια της πολύχρονης καταξιωμένης πορείας της κατακτά δυναμικά και ενσωματώνει στις υπηρεσίες της ότι αφορά το τζάκι και την ξυλόσομπα, με πρωτοποριακές προτάσεις κατασκευής και design. Σήμερα, δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι θεωρείται leader στο χώρο της έχοντας αποσπάσει ακόμη και την σύμφωνη αναγνώριση των ανταγωνιστών της.

 

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ

Σ’ ένα χώρο 11.000m2, από τα οποία τα 1.500m2 είναι κλειστός εργοστασιακός χώρος που βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ Λακκώματος η εταιρία αφοι ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ υλοποίησε τα σχέδια της. Άνθρωποι με μεράκι, εξειδικευμένοι εργάτες, άτομα υπεύθυνα χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα, εργάζονται έτσι ώστε να μπορεί η εταιρία να καλύπτει ποιοτικά και χρονικά όλες τις απαιτήσεις, της διαρκώς ανερχόμενης αγοράς της, τόσο στην χονδρική όσο και στην λιανική.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η εταιρία έχοντας προνοήσει, έχει εγκατεστημένο στον χώρο του εργοστασίου ειδικά διαμορφωμένο βιολογικό καθαρισμό, υποστηρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον, συνεισφέρει σ’ ένα καλύτερο αύριο.


WELCOME

Όσοι απο εσας ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας αφοι ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ, μπορείτε να επισκεφθείτε τον εξαιρετικά μοναδικό εκθεσιακό χώρο, που βρίσκεται στο 14ο χιλ Θεσσαλονίκης Μουδανιών και λειτουργεί καθημερινά, επιτρέποντας σας να απολαύσετε μια τεράστια γκάμα προϊόντων.

Οι άνθρωποι της εταιρίας είναι σας περιμένουν για να συζητήσουν μαζί σας ότι σας ενδιαφέρει, να σας προτείνουν ιδέες και να επιλέξουν για σας τις λύσεις αυτές που σας ταιριάζουν. Στο χώρο ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ μας διαμορφώνεται ένας πρότυπος κήπος, όπου μπορείτε να δείτε σε εφαρμογή κάποιες από τις προτάσεις μας.