Νέα

 

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΟ CONCEPT 

Με επιτυχία σχεδιάστηκε το νέο λογότυπο της εταιρίας ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ Το νέο λογότυπο σχεδιάστηκε με μέτρο τις νέες τάσεις του design. Απλή γραμματοσειρά με ειδιαίτερο χαρακτήρα και με στοιχεία που χαρακτηρίζουν την δυναμικότητα της επικοινωνίας. Τα γράμματα LF, με αντίστροφο το F δίνουν το στίγμα της εταιρίας για μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο χώρο της πέτρας και του τζάκιού. Το λογότυπο δημιουργήθηκε από την Artnoise Designers στα πλαίσια μίας νέας συνεργασίας με την εταιρία.


ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ • PELET • ΞΥΛΟΥ • ΠΡΙΟΝΙΔΙ • ΠΥΡΗΝΑ

Η εταιρία Αφοί Τσουλφίδη φέρνει στην Ελλάδα μια μοναδική πρόταση με λέβητες βιομάζας για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Οι λέβητες της D' Alessandro διατίθενται σε 230 V έως 100 kW, 400 V, από 130 kW έως 2000 kW. Είναι ιδανικοί να δουλεύουν με pellet, ξύλο, πριονίδι και πυρήνα.


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Pellet υπολογισμός της κατανάλωσης καυσίμων
Ισχύς που απαιτείται για τη θέρμανση 200 τετραγωνικών μέτρων είναι ίση με 15 kW, και η θερμογόνος δύναμη των σβόλων καλής ποιότητας είναι ίση με 5,5 έως 6 kW (1 kg). κατανάλωση σε πλήρες φορτίο είναι ίση με 2,6 kg / h σφαιριδίων. Το κόστος είναι περίπου 0,5 - 0,6 ευρώ / h. .....More info


ΤΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ PIAZZETTA ΤΗΣ ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ, ΣΤΗΝ INFACOMA 2010

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ συμμετέχει κάθε χρόνο σε εκθέσεις όπου δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα της, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εικόνας για την οργάνωση, την προηγμένη τεχνική υποδομή και υπεύθυνη λειτουργία της εταιρίας. Επιτυχία είχε η συμμετοχή της εταιρίας στην INFACOMA 2010.

Η παρουσίαση της εταιρίας έγινε με 2 εκθετήρια στα οποία ο επισκέπτης μπορούσε να δεί και να επιλέξει μοναδικά σχέδια από σόμπες και τζάκια, τεχνολογίας pellet αλλα και ξύλου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πέρασαν και αρκετοί συνεργάτες της εταιρίας για να δούν τα τελευταία μοντέλα τζακιών αλλά και να ενδυναμώσουν με την παρουσία τους τη συμμετοχή των ΑΦΩΝ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ.


ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010, μετά την INFACOMA, κοντινοί φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν όλοι μαζί στην εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ και πέρασαν ενα πολύ ωραίο βράδυ με καλή μουσική και καταπληκτικά εδέσματα.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς έγινε και η επίσημη παρουσίαση του νέου λογότυπου της εταιρίας το οποίο παρακολούθησαν οι καλεσμένοι με ιδαίτερο ενδιαφέρον.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΟΜΠΑΣ PELLET

Η μεγάλη νικήτρια της διεκδίκησης του διαγωνισμού για την σόμπα Pellet Superior είναι η Κα Δανάη Μαρία Κοσμίδου. Οι σόμπες SUPERIOR παρέχουν όλα τα πλεονεκτήματα που άσκησε η τεχνολογική καινοτομία της PIazzetta για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία τους, σε καύση, σήμα, υψηλή θερμική απόδοση και αποδοτικότητα των καυσίμων.


ΤΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ PIAZZETTA ΤΗΣ ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2010


Η συμμετοχή και ο στόχος της εταιρίας στην 15η ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2010 στην Αθήνα (MEC Παιανίας) είχε σαν σκοπό την προβολή νέων προϊόντων της PIAZZETA καθώς και την επιπρόσθετη ανάπτυξη του πελατολόγίου της και των μελλοντικών συνεργασιών με τοπικούς αντιπροσώπους.


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ DESIGN ΑΠΟ ΤΗΝ ARKIANE

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ...

Ενα πρωτοποριακό σχεδιασμό τζακιού προώθησε στην διεθνή αγορά η Arkiane. H επίσημη πρώτη έγινε της "ρόδας" τζάκι έγινε στην έκθεση στη Γαλλία το περσμένο Νοέμβριο. Eντυπωσιακό design που προσαρμόζεται σε όποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Μεταφέρεται εύκολα, είναι πρακτική προσελκύει το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη