Τζάκια, Gruppο Piazzetta

         

 

Η ιστορία μας μία φλόγα που καίει.
Η ιστορία της Piazzetta είναι συνυφασμένη με την έρευνα και την καινοτομία, την εμπειρία και την τεχνογνωσία. Τα υλικά είναι άριστα επιλεγμένα και η κατεργασία τους πραγματοποιείται με πρωτοποριακές τεχνολογίες, συνδυασμένες με την τέχνη του παλιού μάστορα. Μια ιστορία φροντίδας και σεβασμού προς τους πελάτες μας και τον πολύτιμο χώρο που τους περιβάλλει. Τα προϊόντα αποτελούν ενσάρκωση της φιλοσοφίας μιας μεγάλης επιχείρησης που, από το 1960, μελετά και προτείνει πρωτοποριακές λύσεις για τη σπιτική άνεση και τη θέρμανση.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Επιστήμη σπιτικής άνεσης.
Η Piazzetta είναι μια επιχείρηση με 50 χρόνια ιστορίας, που χρησιμοποιεί υψηλή και αποκλειστική τεχνογνωσία για να προσφέρει συνεχώς ενεργειακά τζάκια εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ανώτερη ποιότητα με σεβασμό προς το περιβάλλον.
Η μεγάλη προσήλωση στο στόχο μας έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση, με απόλυτη ασφάλεια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Υπεροχή στην παραγωγική διαδικασία και στο προϊόν.
Η Piazzetta προσφέρει τον υψηλότερο βαθμό ποιότητας,έχοντας υιοθετήσει ιδιαίτερα αυστηρές παραμέτρους ελέγχου και επιθεωρήσεων, σε συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και με τα πρότυπα πιστοποίησης Din plus και VKF. Από το 2004, η Piazzetta έλαβε και την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

PIAZZETTA. H εμπειρία ενός leader για μια νέα αντίληψη της άνεσης.

Γεννημένη από μια μεγάλη αγάπη για τη φωτιά, η PIAZZETTA μετέτρεψε τη φωτιά σε εταιρική αποστολή. Στόχος της είναι η ανάπτυξη νέων και πάντα πρωτότυπων ιδεών και μιας ατμόσφαιρας όπου η ομορφιά και η λειτουργικότητα συγκεράζονται αρμονικά για να εξασφαλίσουν υψηλό βαθμό κομφόρ. Πρόκειται για καινοτομίες που μετατρέπουν παραδοσιακά προϊόντα, όπως το τζάκι και η σόμπα, σε συσκευές με υψηλά στάνταρ λειτουργικότητας, ασφάλειας, απόδοσης και σεβασμού προς το περιβάλλον. Η παραγωγική διαδικασία βασίζεται στη προηγμένη και αποκλειστική τεχνογνωσία της εταιρίας που εξασφαλίζει την δημιουργία προϊόντων εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, με την εγγύηση αυστηρών συστημάτων ελέγχου, σε κάθε κατασκευαστικό στάδιο.

Διαλέξτε την πιο έξυπνη μορφή ενέργειας για να ζεστάνετε το σπίτι σας. 

Η Θερμότητα που προστατεύει το περιβάλλον.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέβαλε πρόσφατα μια σημαντική προσπάθεια για να εναρμονίσει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά των προϊόντων θέρμανσης στερεών καυσίμων των επιμέρους Κρατών. Από αυτή την πολύπλευρη εργασία προήλθαν τα πρότυπα ΕΝ 13240, ΕΝ 13229, ΕΝ 14785. Η PIAZZETTA που έδινε ανέκαθεν μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της, εφαρμόζει το Σήμα CE σε όλα τα τζάκια και τις σόμπες της παραγωγής της. H PIAZZETTA ανέκαθεν ανέπτυσσε προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα της θέρμανσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην οικολογία και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η χαμηλή κατανάλωση και η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθιστούν τα προϊόντα PIAZZETTA λύσεις χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

 

Η PIAZZETTA είναι η πρώτη εταιρία του τομέα που έλαβε την πιστοποίηση DIN Plus.

Εκτός από τις πιστοποιήσεις των προϊόντων της, το 2004, η εταιρία Gruppo Piazzetta πέτυχε την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN ISO 9001:2000. Η πιστοποίηση αυτή αφορά τους τομείς σχεδιασμού, παραγωγής, πώλησης, τεχνικής υποστήριξης στα προκατασκευασμένα, πυρίμαχα, τζάκια και σόμπες στερεών καυσίμων, επενδύσεις μαρμάρου και κεραμικές, για τζάκια, σόμπες, κουζίνες.

Η PIAZZETTA Θερμαίνει όλο το σπίτι με το σύστημα MOLTIFUOCO SYSTEM.     

Το Μultifuoco System είναι ένα ειδικό σύστημα εξαερισμού που εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλοκληρο το χώρο του σπιτιού από το δάπεδο έως την οροφή.