P 961 σόμπα THERMO


Σχεδιασμένη για τη θέρμανση μεσαίων, μεγάλων χώρων, η σόμπα αυτή δένει αρμoνικά με χώρους κλασικών τόνων.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΣΚΙΤΣΟ

 

 

 

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]

 

 

Oνομαστική ισχύς (ελάχ. – μέγ.) kW 3,6 - 12,0
Θερμική ισχύς στο ρευστό. kW 2,9 - 8,0
Ρύθμιση ισχύος (θέσεις έντασης φλόγας)   5
Θερμική απόδοση % 89,1 - 90,2
Ονομαστική κατανάλωση (ελάχ. – μέγ.) Kg/h 0,8-2,8
Διαστάσεις cm 67,5x55x117
Piazzetta
  • Thermo

PELLET-BIOMAZA

Πρακτικά και φιλικά προς το περιβάλλον καυσίμα...

 

PELLET ΣΟΜΠΕΣ

Προηγμένη Τεχνολογία και μεγάλη ευκολία. Το pellet είναι το καύσιμο για την περιβαλλοντική αριστεία, ικανό να παράγει θερμότητα με σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτή η νέα μορφή των καυσίμων προσθέτει περισσότερα οφέλη από τα ήδη γνωστά από τη χρήση ξύλου ως πηγή ενέργειας. Το pellet είναι πράγματι βολικό στη μεταφορά και την αποθήκευση, δεν απαιτεί την κοπή δέντρων, και κατά συνέπεια συμβάλη στη διατήρηση των δασών μας. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε υγρασία εχει υψηλή απόδοση και χαμηλές εκπομπές ρύπων.Εγγύηση της σταθερότητα και αντοχή.

Πόρτα, τζάκι και εστία έχουν πάχος έως 15 mm.
Το πάχος κατασκευής των υλικών εγγυάται υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής


 

MULTIFUOCO SYSTEM®
Σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας του θερμού αέρα με 3 ταχύτητες.
Διοχέτευση του θερμού αέρα με αγωγούς έως 16 μέτρα μήκος. 

Τέλεια μορφή θερμότητας από το πάτωμα σε οροφή.
Μπορείτε να εγκαταστήσετε πέλλετ σομπα με το μοναδικό Multifuoco System ® και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό περιβάλλον σε ολόκληρο το σπίτι με τηλεχειριζόμενη διαχείριση.

REMOTE CONTROL SYSTEM

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση με SMS Interface. Μπορείτε να ζητήσετε να συνδεθεί μέσω κινητού τηλεφώνου και να  ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε εξ αποστάσεως την σόμπα σας.

4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
Πάνω από 46 ωρες λειτουργίας με 60 κιλά pellet.
Οι δοκιμές που πραγματοποιούνται σε εργαστήρια της PIAZZETTA έδειξαν ότι οι σόμπες pellet Piazzetta έχουν δεξαμενή με υψηλή χωρητικότητα, και μπορούν να εγγυηθούν μια μεγάλη αυτονομία.
Λαμβάνοντας υπόψη το πλήρες φορτίο της δεξαμενής καυσίμων και λειτουργία περίπου 10/11 ώρες την ημέρα, καταδείχθηκε ότι η σόμπα έχει αυτονομία μέχρι 4 ημέρες.

GLASS ΑΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ
Το κεραμικό γυαλί ανθεκτικό έως 750 ° C λούζεται συνεχώς από μια ροή του αέρα που βοηθά να κρατήσει το χώρο καθαρό. Η μεγάλη πόρτα εξασφαλίζει πάντα μια ευχάριστη και χαλαρωτική θέα από τις φλόγες.

Εύκολο καθαρισμό
Μεγάλη ευκολία συντήρησης.
Το σύστημα δακτυλίου του καθαρισμού της εστίας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας βελτιστοποιεί τη καύση και τις  επιδόσεις. Η τέφρα αφαιρείται εύκολα.

COOKING-PRO
Ο φούρνος ελέγχεται με το τηλεχειριστήριο.
Piazzetta πρότεινει σόμπα pellet με φούρνο. Οι λειτουργίες του φούρνου θερμοκρασία και χρονόμετρο μπορούν να γίνουν με το τηλεχειριστήριο, και σας επιτρέπουν να ορίσετε συνθήκες μαγειρικής που επιθυμείτε.

WELLNESS
Η ευημερία στο σπίτι είναι ζωτικής σημασίας. Μπορείτε να πάρετε το ιδανικό επίπεδο υγρασίας μέσα από τον ειδικό  υγραντήρα από ανοξείδωτο χαλυβα καθώς και να προσθέσετε μυρωδικά στο νερό.

ΔΟΚΙΜΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ
Κάθε σόμπα πριν από τη διάθεσή τους στην αγορά, υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο επαλήθευσης που προσομοιώνει την ανάφλεξη και τη λειτουργία. Στην Piazzetta η ποιότητα είναι το πρώτο που την ενδιαφέρει. Το τεχνικό τμήμα παρακολουθεί ηλεκτρονικά για τυχόν ανωμαλίες. Οποιαδήποτε ανωμαλία που εντοπίζεται ελέγχεται από οθόνη απομακρυσμένου ελέγχου και διορθώνεται.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Μανδάλωσης και αυτόματης επανεκκίνησης. Η καινοτόμος ασφάλεια Piazzetta αποτελεί περαιτέρω εγγύηση για σας. Σε περίπτωση σύντομης διακοπή του ηλεκτρικού  ρεύματος, η σόμπα, κλείνει όλες τις λειτουργίες της, η ίδια μπορεί να επανεκκινήσει μονο με παρέμβαση δικιά σας.