Σόμπα πελλετ Milly


 

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]

 

Επιλέξτε ενεργειακές σόμπες πέλετ απο την εταιρεία Superior για οικονομία στη θέρμανση.

Η σόμπα πέλετ Sonia έχει μηχανικό σύστημα εξαερισμού για καλύτερη απόδοση στη θερμότητα. Η εξωτερική επιφάνεια είναι απο λακαρισμένο χάλυβα.

Η σόμπα πέλετ Milly έχει δυνατότητα διανομής ζεστού αέρα με σωληνώσεις.
καθώς επίσης και φυσικής επαγωγής

 

 • Θερμενόμενος όγκος: 145 - 245m3  100 - 175m3
• Θερμική Ισχύ: min.- max. 2.6-8.5 kW  min.- max. 2.6-6 kW
 • Θερμική απόδοση: >89%  >85%
• Κατανάλωση: min.- max. 0,6- 1,8 kg / h  min.- max. 0,6- 1,5 kg / h
• Διάσταση: L.49 x P.47 x cm H.106 cm 
• Eξoδος καυσαερίων: Ø 8 cm 
• Επένδυση: Μεταλλική 

 

Διαστάσεις - Σκίτσο απο τη σόμπα πέλλετ Milly

Superior
  • Πέλλετ

Οι σόμπες SUPERIOR παρέχουν όλα τα πλεονεκτήματα που άσκησε η τεχνολογική καινοτομία της PIazzetta για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία τους, σε καύση, σήμα, υψηλή θερμική απόδοση και αποδοτικότητα των καυσίμων.    
                              
Η δομή του χάλυβα είναι έτσι κατασκευασμένη ώστε να παρέχει εξαιρετική θερμική απόδοση και να ευνοεί την ταχεία μεταφορά της θερμότητας έξω.
                               
Άνεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα: Η μαγιολική επίστρωση των σομπών Superior έχει τη δυνατότητα να συσσωρεύει τη θερμότητα που εκπέμπεται από την εσωτερική δομή τους και παρέχει ομαλή και ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλοκληρο το περιβάλλοντα χώρο.
                               
Η αξιοπιστία και η αντοχή της δομής του αλουμινίου και του χάλυβα, χαρακτηριστικά αυτού του υλικού, που είναι η υψηλή αντανάκλαση της θερμότητα προσφέρει αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, στη διάβρωση από οξέα που παράγονται από την καύση και εγγυάται ανώτερη αντοχή και αξιοπιστία.
                               
Η εξάπλωση της θερμότητας απο τις σόμπες Superior είναι σταθερή έχοντας ένα σύστημα για οικιακή θέρμανση αποτελεσματική που παρέχει υψηλή θερμική απόδοση και πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Όλες οι σόμπες SUPERIOR έχουν επιτύχει τοπιστοποιητικό-DIN geprüft. Αυτός ο φορέας πιστοποίησης πιστοποιεί ότι το προϊόν συμμορφώνεται με το νόμο που καταγράφονται και οι εγγυήσεις της αποδεδειγμένης ποιότητας, και ελέγχεται. Αυτό το σήμα ικανοποιεί όλους τους κανόνες του δικαίου, ότι το προϊόν είναι: ασφαλές, και διαθέτει περιβαλλοντική προστασία.

Οικονομικά & λειτουργικά...